پروتز سینه
جراحی های زیبایی سینه، شامل سه گروه کلی است:
۱-کوچک کردن ۲- بزرگ کردن ۳-سفت کردن سینه
جهت بزرگ کردن سینه ،دو راه اصلی وجود دارد:
۱-استفاده از پروتز ۲- استفاده از چربی
پروتز سینه روش اصلی جهت بزرگ کردن سینه است و بین جراحی های زیبایی، بیشترین میزان رضایت از نتایج را دارد. گذاشتن پروتز باعث میشود فرد تصویر بهتری از خود داشته باشد. اعتماد به نفس وی بالا می رود و عملکردهای اجتماعی و جنسی فرد نیز ارتقاء می یابد.
پروتز سینه در اندازه ها، مدل ها و با مواد مختلفی وجود دارند.
از نظر شکل دو نوع گرد (نیمکره) و آناتومیک (قطره اشکی) وجود دارد. معمولاً از نوع کروی یا گرد استفاده می شود هر چند اگر سینه، افتادگی بیشتری داشته باشد نوع آناتومیک، برای کمک به کم کردن افتادگی استفاده شود.
جدار پروتزهای سینه از جنس سیلیکون است. سیلیکون یک ماده ی خنثی (ìnert) است و بدن به آن واکنش نشان نمی دهد. داخل این غشا سفت سیلیکونی، با دو نوع ماده پر می شود. یک نوع با نرمال سالین یا آب نمک استریل پر می شود (salin filled) که قوام نرمی دارد. نوع دیگر با سیلیکون خمیری پر می شود (silicone filled) که از نوع قبلی نرمی کمتری دارد. در حال حاضر اکثر جراحان است نوع پر شده با سیلیکون را استفاده می کنند.
حجم پروتز و میزان برجستگی آن (به نسبت سطح قاعده) نیز متفاوت است و بسته به حجم پستان اولیه، جثه بیمار و تمایل بیمار، حجم پروتز و میزان برجستگی آن انتخاب می شود
جراحی پروتز سینه چیست؟
پروتز سینه ، در میان اعمال جراحی پلاستیک، از شایع ترین و موفق ترین عمل های جراحی است. بسیاری از خانم ها تمایل به انجام آن دارند که تاثیر بسیار زیادی در بهبود اعتماد به نفس و جذابیت آنان دارد.
بسیاری از خانم ها وقتی که از شکل و سایز سینه خود راضی نیستند اقدام به جراحی سینه می نمایند. در این جراحی سینه با استفاده از پروتز یا ایمپلنت، حجم سینه را بیشتر می کنند و سینه بزرگتر می شود. دکتر اسماعیل فرزاد فرد فوق تخصص جراحی پلاستیک، یکی از بهترین جراحان سینه در ساری در این زمینه راهنمایی و مشاوره های لاز م را در اختیار شما قرار می دهد.
انواع پروتز
لحاظ نوع جنس
- پروتز های آب نمکی(سالینی)
- پروتز های ژلی
لحاظ شکل ظاهری
- پروتزهای اشکی یا آناتومیک
- پروتز های گرد
پروتز های اشکی یا آناتومیک شکل طبیعی تری دارند در صورتی که خانم ها اصولا سینه هایی گرد که موجب برجستگی ناحیه فوقانی سینه می شود را بیشتر دوست دارند.
روش های جایگذاری پروتز سینه
- زیر بافت غده و روی عضله جدار قفسه سینه
- زیر عضله جدار قفسه سینه
انتخاب یکی ازاین دو روش پروتز گذاری بستگی به معاینه قبل از عمل توسط پزشک متخصص دارد. در هر دوصورت در این روش ها بافت سینه دست خورده نمی شود و خانم ها می توانند توانایی شیر دادن به فرزند خود را داشته باشند.
روش جایگذاری پروتز سینه در زیر عضله جدار قفسه سینه، باعث درد زیاد بعد از جراحی سینه می شود.با انجام بلوک عصبی، این درد کاهش پیدا می کند.
سایز سینه ها
در پروتز گذاری سایز سینه خیلی مهم است و باید با سایر اعضای بدن متناسب باشد. با توجه به عرض قفسه سینه و عرض شانه ها و موارد دیگر سایز پروتز سینه ها با تشخیص پزشک متخصص و در نظر گرفتن نظر بیمار انتخاب می شود.
کاندیدای مناسب برای پروتز سینه
- افرادی که از نظر فیزیکی در سلامت کامل به سر می برند
- افرادی که با توجه به فرم بدن و سن سینه های کوچکی دارند
- افرادی که پس از کاهش وزن شدید و یا بارداری حجم سینه هایشان کم شده است.
- افرادی که تحت عمل جراحی سرطان سینه قرار گرفته اند
- افرادی که با افزایش سن بافت طبیعی سینه خود را ازدست داده اند.
- افرادی که بافت سینه شان رشد کافی نداشته است که این امر موجب می شود تا سینه کوچک یا دفرمه شود.
- افرادی که سینه های آن ها نسبت به هم قرینه نیستند.
- افرادی که سینه های آن ها به صورت مادرزادی کوچک هستند.
- حتما یک همراه با خود در روز عمل داشته باشید.
- مدت زمان عمل حدود ۱ ساعت و با بیهوشی عمومی قابل انجام است.
- عمل جراحی پروتز سینه روی شیردهی شما تأثیری ندارد.مگر از برش دورآرئول استفاده شود.
- عمل جراحی پروتز سینه عموما دردناک نیست و سه روز پس از عمل میتوانید به کار خود بازگردید.
اقدامات لازم قبل از جراحی پروتز سینه
- بیمار پروتز سینه باید، پروتز و سوتین مخصوص را تهیه نموده باشد.
- خانم ها، در صورت شک به حاملگی، باید به پزشک اطلاع دهند.
- فتوگرافی های قبل از عمل باید گرفته شده باشند.
انتخاب جراح برای پروتز سینه
قبل از هر اقدامی باید جراحی را انتخاب نمایید که تجربه کافی را در جراحی پروتز سینه داشته باشد، مهارت جراح دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد، جراحی که تجربه کافی را در این زمینه دارد با ایجاد کوچک ترین شکاف در زیر سینه می تواند پروتز را در جایگاه مناسبی قرار دهد و بعد از اتمام فرآیند جایگذاری پروتز در بافت سینه با دقت و ظرافت شکاف ایجاد شده را بخیه می زند. دکتر فرزاد فرد جراح پروتز سینه در مشهد در جراحی پروتز سینه تجربه کافی را دارند، عزیزان شهر مشهد که خواهان برجسته کردن و فرم دهی سینه های خود با استفاده از جراحی پروتز سینه هستند می توانند مشاوره های لازم را از طریق راه های ارتباطی سایت دریافت نمایند.
مراقبت های بعد از پروتز سینه
یکی از پروسه هایی که بعد از برداشتن سینه یا به منظور برجسته سازی و خوش فرم سینه صورت می گیرد، پروتز سینه می باشد که حتما باید بعد از مشاوره و بررسی توسط متخصص یا جراح صورت گیرد.
باید گفت که برخی از نکاتی که بعد از جراحی باید رعایت شود این می باشد که:
هنگامی که خانمی به بخش ریکاوری منتقل می شود باید علائم حیاتی او را مورد بررسی قرار داد و از لحاظ صحت و سلامت کاملا مورد بررسی و معاینه ویژه قرار گیرد.
پروتز سینه نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارد و متقاضی بعد از این پروسه می تواند مرخص شود.
پزشک یا فوق تخصص جراحی پلاستیک به منظور کنترل درد بعد از عمل برخی از مسکن ها و آرام بخش ها را تجویز می نماید که باید طبق دستور العمل مصرف شود.
ممکن است بعد از انتقال به منزل از گیجی و سنگینی بعد از عمل رنج ببرید که با استراحت برطرف می شود.
بهتر است فردی که همراه متقاضی مراجعه می نماید از برخی مشاوره های بعد از پروتز برخوردار باشد تا در صورت ایجاد هر مشکلی بداند که چگونه عمل نماید.
بهتر است بعد از جراحی، مقداری راه روید. این روند موجب کاهش تورم و کم شدن احتمال تشکیل لخته در پایتان جلوگیری به عمل آورد.
برخی دیگر از نکات در مورد پروتز سینه
بهتر است بعد از مرخص شدن از بیمارستان یا کلینیک از مایعات و غذاهای کم نمک استفاده نمایید.
بعد از انجام پروتز سینه تا زمانی که پزشک یا فوق تخصص جراحی پلاستیک تجویز نکرده باشد از حمل وسایل سنگین و ورزش های سخت اجتناب شود.
پروتز سینه را هر ۱۰ سال یک بار تعویض می نمایند.
از استعمال دخانیات و مشروبات الکلی پرهیز نمایید.
چنانچه پزشک شما را از مصرف آسپرین منع کرده باشد، باید پیروی نمایید مگر با دستور و یا تجویز پزشک معالج مصرف نمایید.
بهتر است که ۴۸ ساعت بعد از پروتز سینه استحمام ننمایید.
سوالات متداول
هزینه جراحی پروتز سینه چقدر است؟
به طور کلی در ابتدا بهتر است بدانید که هزینه هر گونه جراحی زیبایی تحت پوشش بیمه ای قرار نمی گیرند البته مگر در موارد خاص که قراردادهای متفاوتی با شرکت های بیمه داشته باشید.
پس برای برنامه ریزی بودجه ای خود باید تمامی عوامل و فاکتور های موثر و دخیل در این برآورد هزینه را در نظر بگیرد و هم چنین در طی جلسات مشاوره ای که با جراح خود دارید در این مورد به صورت دقیق سوال کنید.
این فاکتور های دخیل در هزینه ها عبارت اند از:
- موقعیت مکانی جراح
- میزان دسترسی به جراح
- میزان تخصص، مهارت، شهرت جراح
- هزینه ایاب ذهاب
- تعداد جلسات قبل و بعد عمل جهت مراجعه و بررسی های لازمه
- نوع بیمارستان محل جراحی (دولتی – خصوصی بودن)
خلاصه
پروتزهای سینه به گونه ای طراحی شده اند که به فرد کمک می کند بعد از ماستکتومی شکل طبیعی خود را حفظ کند.
انتخاب پروتز یک تصمیم شخصی است، اما برای کسانی که آن ها را می خواهند، چندین گزینه وجود دارد. یک فرد می تواند نوع، احساس و وزن مناسب برای خود و نیازهای کلی خود را انتخاب کند.
اکثر برنامه های بیمه حداقل بیشتر هزینه پروتزها را پوشش می دهند، اگرچه فرد باید برنامه خود را بررسی کند تا مطمئن شود که برنامه او برنامه های مورد نظر خود را پوشش می دهد.