هزینه جراحی پروتز سینه
• کدام نوع از پروتز سینه را باید انتخاب کنم؟
• سن مناسب پروتز سینه چه سنی است؟
• بهترین پزشک برای پروتز سینه؟
• پروتز سینه از چه چیزی ساخته شده است؟
• هزینه جراحی پروتز سینه چقدر است؟
• آیا با پروتز سینه امکان شیردهی وجود دارد؟
• آیا احتمال پارگی پروتز سینه وجود دارد؟
اکنون که تصمیم به انجام پروتز سینه گرفته اید یا در ذهنتان به انجام این جراحی فکر می کنید، اینها سؤلاتی است که حتماً ذهن شما را درگیر کرده است. پیشنهاد می کنیم برای پاسخ به سؤالات خواندن این نوشته را از دست ندهید.
پروتز سینه چیست؟
جراحی پروتز سینه، کاشت یک پروتز پزشکی که حاوی آب شور (یک محلول نمکی آب) یا ژل سیلیکون است در داخل سینه می باشد که هدف از انجام آن، بزرگ شدن فرم سینه و بازسازی سینه است.
سه نوع جنس پروتز سینه وجود دارد:
- پروتز های شور که از آب نمک پر می شوند. محلول درون یک پوسته سیلیکونی الاستومر نگه داشته می شود. این ایمپلنت ها را می توان با مقادیر مختلف محلول شور پر کرد. اگر یک پروتز شور نشت کند، محلول به طور طبیعی توسط بدن جذب و خارج می شود.
- پروتز های سیلیکون که از یک پوسته بیرونی سیلیکون پر شده با ژل سیلیکون تشکیل شده است. افرادی که این نوع ایمپلنت را انتخاب می کنند باید در مقایسه با مواردی که کاشت محلول شور انجام می دهند، نزد پزشک معاینه منظم تری انجام دهند. MRI یا سونوگرافی می تواند وضعیت کاشت را بررسی کند.
انواع فرم پروتز سینه
- پروتز متقارن سینه: این مدل از فرم پروتز به صورت بیضی یا مثلث می باشد که می تواند در هر دو سمت چپ یا راست استفاده شود.
- پروتز قطره اشکی سینه: پروتز قطره اشکی اغلب برای خانم هایی استفاده می شود که میخواهند قسمت پایینی سینه خود را پر کنند و همچنین میتواند در سمت راست یا چپ استفاده شود.
- پروتز نامتقارن سینه: به طور کلی این نوع پروتز برای زنانی که عمل های دیگر جراحی داشته اند و بافت عضله ای آن ها تا زیر بازو یا بالای قفسه سینه برداشته شده، مناسب تر است. این پروتزها به طور خاص برای سمت چپ یا راست طراحی شدهاند.
جراحی پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟
پروتز سینه به منظور تقویت ظاهر و اندازه سینه های خانم ها انجام می شود. خانم ها به دلایل مختلف، اقدام به انجام جراحی پروتز سینه می کنند. برخی از خانمها احساس می کنند که سینه های آنها نسبت به بدنشان بسیار کوچک است. برخی دیگر بعد از کاهش اندازه سینه بعد از بارداری و شیردهی، از فرم سینه های خود ناراضی هستند. همچنین خانم هایی که فکر میکنند اندازه سینه های آنها با یکدیگر متفاوت است و به طور کلی به دنبال افزایش اعتماد به نفس در ظاهر خود هستند، این جراحی می تواند آن ها را به خواسته هایشان نزدیک کند.
جراحی پروتز سینه همچنین ممکن است به عنوان بخشی از درمان سرطان پستان انجام شود. جراحی زیبایی پستان برای اهداف زیبایی شناسی انجام می شود.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر بهتر است به یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی حاذق مراجعه شود.
شماره تماس در مشهد ۰۹۱۵۶۱۷۷۸۲۶ می باشد.
قبل از تصمیم به جراحی، موارد زیر را در نظر بگیرید
- کاشت سینه مانع از افتادن سینه های شما نمی شود. برای اصلاح افتادگی سینه، علاوه بر پروتز پستان، ممکن است به لیفت سینه نیز نیاز داشته باشید.
- پروتز پستان برای ماندگاری کامل نیست. طول عمر متوسط یک پروتز ۱۰ سال است.
- کاشت سینه ممکن است شیردهی را مختل کند. برخی از خانم ها بعد از بزرگ شدن پستان قادر به موفقیت در شیردهی هستند. اما برای سایرین، شیردهی یک چالش است.
- ممکن است در صورت تصمیم به برداشتن پروتز سینه برای بازگرداندن ظاهر سینه به عمل جراحی اضافی مانند لیفت نیاز داشته باشید.
- شما ممکن است قبل از عمل نیاز به یک ماموگرافی پایه داشته باشید. پزشک شما ممکن است قبل از عمل نیز داروهای خاصی را تجویز کند. به عنوان مثال، برای جلوگیری از افزایش خونریزی، اسنفاده نکردن از آسپرین یا داروهای دیگری که می توانند خونریزی را افزایش دهند، مهم است.
- اگر سیگار می کشید، جراح شما از شما می خواهد قبل از عمل جراحی سیگار را متوقف کنید.
- ترتیب دهید که شخصی بعد از عمل شما را به خانه ببرد و حداقل شب اول در کنار شما بماند.
چه انتظاری دارید؟
قبل از جراحی، جراح متخصص پلاستیک و زیبایی باید به بیمار کمک کند تا اندازهی پروتز را انتخاب کند. این ممکن است با قرار دادن ایمپلنت در اندازه های مختلف در سینه بند انجام شود تا ببینیم چه احساسی دارند.
برای انجام این جراحی به طور معمول از بیهوشی عمومی و بعضی اوقات از بی حسی موضعی استفاده می شود.
نتیجه: پروتز سینه می تواند اندازه و شکل سینه شما را تغییر دهد. در سال ۲۰۰۷، مطالعه ای توسط محققان دانشگاه فلوریدا انجام شد که نشان داد بزرگ شدن سینه از طریق جراحی باعث افزایش عزت نفس زنان و احساس بهتر آن ها نسبت به اندام شان می شود. موضوعی که همواره در جراحیهای انتخابی عامل مهمی محسوب میشود، هزینه است. هزینه در این جراحی شامل مواردی از قبیل قیمت نوع پروتز، تجویز دارو، گن های مخصوص بعد از جراحی، آزمایشهای پزشکی، هزینه بیمارستان یا مرکز جراحی و … می باشد.